SzervizPark

Kodak

Kodak Alaris is the trade name of 111616 Opco (UK) Ltd

 

 

 

Dokumentum szkennerek

A Kodak dokumentum szkennerei az üzleti élet minden területén megállják a helyüket. Legyen szó akár egy kis iroda napi 10-20 lapjának szkennelésésről, vagy legyen szó akár egy ország népszámlálási űrlapjainak szkenneléséről minden feladatra talál nálunk megfelelő dokumentum szkenner készüléket.

A Kodak szkennerei hivatalosan négy csoportba sorolhatók, a feladat típusa és a szkennelési sebesség/napi kapacitás alapján:

 • Munkacsoportos szkennerek
 • Középkategóriás szkennerek
 • Nagyteljesítményű szkennerek
 • Hálózati szkenner eszközök

/A készülékek bemutatását a jobb oldali menüben a szkenner készülékekre kattintva érheti el./

A mindennapi életben azonban két csoportra oszthatjuk a Kodak szkennereket, elsősorban felhasználásuk módja szerint:

 • Irodai szkennerek
 • Nagyteljesítményű archiváló szkennerek

Egyedülálló Kodak Garancia!

Cégünk neve már önmagában garancia a minőségre, és hogy ez mennyire igaz a Kodak i1150, i1150W, , i1190, i1190W, i2420, i2620, i2820 készülékeit egyedülálló 3 éves cseregaranciával értékesíti a hazai piacon. Ez Önnek azt jelenti, hogy – garanciális – problémák esetén, az előzőleg, a vásárlást követően regisztrált készüléket 3-4 napon belül kicseréljük Önnek, függetlenül hogy az Ön cége Budapesten, vagy akár Debrecenben.

 

Kodak szkenner az Innováció élvonalában

A Kodak dokumentum szkennereire egyaránt jellemzők az alábbi innovatív megoldások:

 • Perfect Page technológia minden modellben
 • 600 dpi optikai felbontás
 • A szkennelési sebesség 20 és 800 kép/perc között lehet géptípustól függően
 • Ultrahangos duplabehúzás érzékelés
 • Automatikus lapadagoló (ADF)
 • Az automatikus lapadagoló befogadási képessége 50 és 1000 lap közötti lehet géptípustól függően
 • Rendkívül tág határok között mozog a készülékekkel feldolgozható dokumentumok mérete és minősége
 • Egy és/vagy kétoldalas készülékek
 • Fekete-fehér, szürkeskálás és színes képek elkészítése egy időben
 • Szabványos SCSI-2, IEEE-1394 (Firewire) vagy USB 2.0 interfész
 • Hálózati szkennelési megoldások
 • Energy Star energiatakarékos özemmód
 • Kiegészítők és kellékanyagok széles választéka

Perfect Page technológia

A Kodak szabadalmaztatott technológiája, a világon egyedülálló képjavító rendszere, amelyet ma már minden dokumentumszkennerébe beépít. Ezzel gyakorlatilag a készülékből már a legtökéletesebb kép kerül a feldolgozó számítógépre, nem terhelve annak processzoridejét az utólagos képjavító feladatokkal. A Perfect Page alkalmazásával nincs szükség újraszkennelésre. Általános funkciói a teljesség igénye nélkül a képtisztítás, automatikus szinérzékelés, üres oldal felismerés, háttérszín kiegyenlítés, képkivágás, képforgatás stb, mindez a szkenner készülékében megy végbe.

Dualstream adatfolyam

Modern eljárás, ahol a dokumentumszkenner a beszkennelt lap képéről egyidőben képes előállítani színes és fekete fehér, vagy szürkeskálás és fekete fehér képet. Ez azt jelenti hogy egy 100 lap/perc sebességű duplex (kétoldalas) szkenner, dualstream üzemmódban percenként 100 x 2 oldal x 2 kép = 400 db képet képes továbbítani a feldolgozó számítógép felé. Így megérthető, miért van szükség nagy teljesítményű feldolgozó munkaállomásra (PC), valamint megbízható és gyors adatkapcsolatra a szkenner és a PC között.

SurePath papírkezelés

Biztonságos papírtovábbítás minden típusú dokumentum esetén. A normál, az ultravékony, a vastag dokumentumok egyaránt feldolgozhatók a Kodak készülékeivel. A gyűrött, a tépett szélű, sérült dokumentumok beolvasására is lehetősége van, a végeredményként kapott képminőség meg fog egyezni a hibátlan dokumentumokéval. A surepath papírkezelés az automatikus lapadagolóval (ADF) kezdődik, és a robosztus transzporton keresztül a kiadó tálcáig tart. A dokumentumpálya minden egyes apró eleme alapos tervezés és hosszú évek tapasztalatának eredménye.

Ultraszonikus érzékelés

Nagy mennyiségű dokumentum folyamatos feldolgozásakor rendkívüli fontossággal bír a dokumentumok helyes adagolása és szétválasztása. Összecsúszott dokumentumok (duplabehúzás) szkennelése adatvesztéssel jár, ami esetleg ki sem derül a feldolgozás során. Az egyik legfejlettebb ellenőrzési eljárás az ultrahangszenzor alkalmazása a szkennerekben. Az ellenőrzés az összecsúszott dokumentumok közötti légrés detektálásán alapul. Ezzel a különböző vastagságú dokumentumok egyidejű vizsgálata is egyszerűvé válik.

Precíziós lencsék

A lencsegyártás technológiája a Kodak öröksége. Már több mint 150 éve készít a Kodak optikai lencséket, melyek méltán híresek a világban nem csak a dokumentum archiválás területén.

Trikolor Plusz CCD

A Kodak által gyártott fényérzékeny elem a CCD minden szkenner lelke. Egyedülálló technológiával a 3 alapszín és a szürkeskálás CCD egy egységbe építve kerül beépítésre a készülékekbe.